среда, 15. април 2009.

Hotel Residence-Mice




Lokacija
* 1 km od Svetog Stefana* 8 km od Starog grada Budva * 23 km od Aerodroma Tivat* 67km od Aerodroma Podgorica* 76 km od Aerodroma Ćilipi (Dubrovnik, Hrvatska)* 31 km od Bara (železnička stanica)* 37km od Nacionalnog parka Skadarsko Jezero* 200 m od plažeHotel se nalazi na jednom od najljepših dijelova Crnogorske obale - Miločeru. Naš hotel je koncipiran ne samo za odmor, već i za poslovne i ostale događaje koji zahtevaju veći broj učesnika. Odlična lokacija, zadivljujući pogled, prijatna atmosfera i osoblje, pružiće vam nezaboravne trenutke.
Sobe i smeštaj-Hotel posjeduje 6 suite apartmana, 16 junior apartmana, 8 standardnih soba. 3 junior apartmana i 3 standardne sobe imaju mogućnost konekcije.Svi apartmani i sobe su centralno klimatizovani i opremljeni nameštajem visokog kvaliteta. Takođe posjeduju direktnu telefonsku liniju, kablovsku TV, mini bar, sef i internet. Svi materijali i prostorije zadovoljavaju protivpožarne i ostale sigurnosne standarde.
Restorani i barovi-Restoran sa pogledom na more u stalnoj ponudi ima najrazličitije vrste kuhinja od nacionalne Crnogorske do internacionalnih specijaliteta pripremljenih od strane vrhunskih majstora kulinarskih vještina. Restoran je centar kulinarskih dešavanja sa različitim tematskim večerima. Ponuda vina u našem restoranu daće vam priliku da "putujete" oko svijeta i posijetite mnoge poznate vinske regione. Kapacitet restorana je 72 mjesta unutra i 20 mjesta na terasi restorana.
Kongresna sala-Kongresna sala locirana u prizemlju hotela, kapaciteta 80 mjesta, tehnički je opremljena za sve vrste konferencija i seminara.
Ostali sadržaji* Podzemna garaža* Usluge vešeraja* Internet centar* Fotokopirnica* Fax* Telefon.

Нема коментара:

Постави коментар