субота, 4. април 2009.

Avala Resorts & Villas (MICE)





Avala Resorts & Villas je eksluzivni hotelski kompleks koji odiše atmosferom rafiniranosti i udobnosti, u kojoj se na jednostavan način prepliću elegancija i funkcionalnost. Smirujuće plavetnilo mora i neba stapa se sa enterijerom, tako da često ne znate da li ste unutra ili napolju. Sve je podređeno istom principu- harmoniji sa prirodom. Sklad materijala i boja, vode i kamena, čini Avala Resorts & Villas mjestom koje budi najljepše emocije, opušta tijelo i um, a istovremeno podstiče na avanturističko istraživanje starog grada i spektakularnog prirodnog okruženja.Avala Resorts & Villas, najluksuzniji design hotel na crnogorskom primorju, učiniće svaki Vaš trenutak nezaboravnim.
Vile-Vile su super luksuzni segment Avala Resorts & Villas, namijenjene odmoru na najvišem nivou. Nalaze se na brežuljku iznad samog hotela, a do njih se dolazi najsavremenijim pokretnim stepenicama. Spektakularan pogled na predivne plaže, morsko plavetnilo i stari grad oduzima dah i otkriva svijet jedinstvene ljepote. Ekskluzivnost ovog mjesta upotpunjuje otvoreni bazen okružen čempresima s pogledom na pučinu, namijenjen isključivo gostima Vila.Opremljene su svim detaljima za savremen boravak kao što su: LCD TV, kablovska televizija, sef, direktna telefonska linija, elektronska kartica (ključ), wireless internet konekcija (plaća se po satu korišćenja), centralni klima sistem za hlađenje i grijanje, mini-bar, odvojeni toalet za goste...U ponudi su Standard, Superior i Executive vile.
Apartmani-U ponudi Avala Resorts & Villas nalaze se Junior apartmani, Executive apartmani, Predsjednički apartmani i Penthause (potkrovlje), u kojima se svakom gostu pruža spektakularan pogled na more ili na planinske vijence. Svi apartmani imaju odvojen dnevni boravak od spavaćeg.
Sobe-Avala Resorts & Villas pruža savršeni spoj luksuza, udobnosti i elegancije, koji će učiniti da se osjećate zadovoljno i opušteno u svakom njegovom dijelu.Avala Resorts & Villas ima 7 spratova sa suptilno uređenim standard i superior sobama. Svaka soba je opremljena kablovskom televizijom, telefonskom linijom, pristupom internetu, sefom i mini barom.
Biznis centar-Biznis centar Avala Resorts & Villas se sastoji iz kongresne dvorane, u kojoj ćete nači sve ono što Vam je potrebno za uspješno održavanje korporativnih sastanaka. U atmosferi sklada između luksuza i jednostavnosti, možete koristiti i dodatne usluge, kao što su najam računara, interneta, najam prevodilaca, fax, fotokopiranje, najam audiovizuelnih aparata.Gostima su dostupni i sledeći sadržaji:* Projekciono platno* Projektor (LCD/Data projektor, OHP projektor, projektor za slajdove)* Sistem za javno obraćanje (mikrofoni, zvučnici, pojačalo, mikseta)* DVD plejer* Panaboard* Multi sistem video rekorder* PC* Notebook računar* Laserski pokazivač.

Нема коментара:

Постави коментар