субота, 11. април 2009.

Hotel Lipka-MICE




Rekonstruisan tako da svojim dizajnom prati lokalnu tradiciju drvenih kuća, rustičan, od prirodnih materijala, Hotel Lipka utire put novim trendovima u tzv. „ekološki odgovornoj arhitekturi“. Dobro osmišljen enterijer, od borovog drveta i starog crnogorskog kamena, privlači pažnju zaljubljanika prirode i doprinosi većem osjećaju udobnosti. Zanimljiva moderna tehološka rešenja, pažljivo ukombinovana sa najljepšim djelovima prirodnih elemenata, čine ambijent Hotela Lipka unikatnim i neponovljivim.Hotel Lipka svojim jednostavno prirodnim, a opet jednistveno prepoznatljivim izgledom pruža raznovrsne sadržaje koji će uljepšati Vaš boravak na ovoj veličanstvenoj crnogorskoj planini.
Lokacija
Hotel Lipka se nalazi u šarmantnom planinskom gradiću Kolašinu, u srcu Bjelasice, jedne od najljepših planina Crne Gore, ujedno i poznatom skijalištu i ekološki najočuvanijoj regiji. Nadmorska visina od preko 1000 m, veoma povoljna klima, obilje dragocjenog biljnog svijeta, starog i do nekoliko vjekova, ovo područje svrstava u vazdušne banje, što ga čini idealnim mjestom za odmor.Na obroncima Bjelasice prostire se Nacionalni park „Biogradska Gora“, stavljen pod zaštitu pre više od 125 godina.
Okruženje-Hotel Lipka, toplo utočište svih ljubitelja planine, nalazi se u podnožju Bjelasice na nadmorskoj visini od oko 1000m. Okružen veličanstvenim vijencima planina, gustim šumama, kanjonima rijeka, skijaškim stazama i nenadmašnim čarima netaknute prirode, Hotel Lipka predstavlja savršen izbor za aktivno proveden odmor koji se dugo pamti.Gostima su na raspolaganju kraće staze sa ski liftovima za početnike, dok je glavna staza namijenjena iskusnim skijašima i profesionalcima.
Biznis centar-U okviru biznis centra Hotela Lipka predviđena je kongresna sala sa najsavremenijom dodatnom opremom, u kojoj se obezbjeđuju vrhunski uslovi za rad u prijatnoj atmosferi.U sobama i apartmanima gostima je na raspolaganju wireless internet.

Нема коментара:

Постави коментар