уторак, 12. мај 2009.

Apart hotel Premier-Mice



Novosagrađeni Apart Hotel „Premier“, ukoliko planirate svoj boravak u Podgorici, savršeno je mjesto za vaš boravak, koktel, poslovni sastanak ili konferenciju,a koji se nalazi na samo nekoliko metara udaljenosti od Best Western Premier Hotela Montenegro.Apart Hotel „Premier“ je hotel modernog dizajna, koji predstavlja kombinaciju elegancije i konfora namjenjen savremenom poslovnom čovjeku. Smješten je u poslovnom dijelu Podgorice, središtu političkih i komercijalnih aktivnosti grada. Okružen ekskluzivnim šopovima i brojnim restoranima omogućava gostima opuštanje nakon završenog radnog dana.
* Recepcija: Osoblje recepcije stoji Vam na raspolaganju 24h. Pored Internet cafea u lobiju recepcije nalazi se i Biblioteka knjiga na crnogorskom i engleskom jeziku.
* Konferencijska sala: nalazi se na poslednjem, sedmom, spratu hotela maximalnog kapaciteta 120 osoba u teatar postavci. Sala ima mogućnost da se pregradi tako formirajući dvije manje sale, zavisno od Vaših potreba. Potpunom uspjehu Vašeg sastanka doprinjeće tim ljudi koji će uslugom i tehničkom opremljenošću izaći u susret svakom Vašem zahtjevu.
* Sala za doručak/ bankete: nalazi se odmah do konferencijske sale smještena u staklenoj kupoli, takođe na sedmom spratu. Nakon 11:00h pa do večernjih sati, sala je idealno mjesto za kafe pauze koje se služe za vrijeme seminara, tako i za koktele i svečane bankete kapaciteta do 90 osoba. Sa terase se pruža predivan pogled na grad Podgoricu i glavni Bulevar.
* Garaža / Rent-a-car usluge: Gostima je na raspolaganju prostrana hotelska garaža kao i usluge hotelskog rent-a car servisa.

Нема коментара:

Постави коментар